Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Ismerje meg a Kozmetika Stúdió szolgáltatásait!

Ismerje meg a Kozmetika Stúdió szolgáltatásait!Kozmetika Stúdió

A Kozmetika Stúdió egy jó hírnévnek örvendő, professzionális felszereléssel rendelkező szépségszalon, ahol a szakavatott kollégák célja, hogy minden vendég elégedetten, harmonikusan és kiegyensúlyozottan távozzon tőlük.

A hivatalos weboldalukon Ön is betekintést nyerhet ennek a nagyszerű vállalkozásnak az életébe, megismerheti a kozmetika munkatársait és részleteiben is olvashat az általuk kínált kezelésekről, eljárásokról.

Példának okáért, információkat gyűjthet a mezoterápiáról, ami egy személyre szabott szépészeti beavatkozás, valamint az IPL végleges szőrtelenítés lehetőségeit is végigböngészheti.

Ezeken kívül, a hivatalos weboldalukon a gyantázás, a 3D-4D-6D műszempilla felhelyezés, arcfiatalító, ránctalanító, akné és pattanáskezelés szolgáltatásaikat is bemutatják, így Ön felkészülten érkezhet bármelyik terápiára. Amennyiben megtetszett valamelyik lehetőség, akkor kérjen bátran időpontot, mert a korszerű eszközök és a profi hozzáállás garantálja, hogy mosolyogva fog kilépni a kozmetikából!