Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Itt vehető Zehnder Comfoair 350 Basic

Itt vehető Zehnder Comfoair 350 BasicZehnder Comfoair 350 Basic

A házfelújítás mindig nagy kihívás elé állítja az embereket. A tapasztalat azt mutatja, hogy érdemes egyszerre minél több dolgot megcsináltatni. A hővisszanyerő beszereltetése is sikerülhet ebben az időszakban. A Zehnder Comfoair 350 Basic kitűnő választásnak számít, hiszen magas szinten képes működni. A hatásfoka akár 95% is lehet. 150 és190 négyzetméter közötti alapterület esetében használható. Passzívházaknál is szóba jöhet a beszereltetése.

Nem túl magas az energiaigénye, ezért gazdaságosan működtethető. A Zehnder Comfoair 350 Basic beépített szűrői remekül megszűrik a levegőt. A 2 darab ventilátor csendesen működik. A légszállítás nagyobb mennyiségben lehetséges. A kiegészítők tekintetében is bőven van választék a lakasszelloztetok.hu weboldalon. A háromállású kapcsolóhoz egy LED figyelmeztető is tartozik. A fokozatok állítása kézzel lehetséges. A Zehnder Comfoair 350 Basic esetében a késleltetett indítás is szóba jöhet. Persze oda kell figyelni arra, hogy a kondenzvíz elvezetése megfelelően történjen meg.

A bekötésre öteres kábellel kell sort keríteni. A LED-hez elég lesz csupán egy kéteres, gyengeáramú kábel. A fentiek tekintetében teljesen természetes, ha az érdeklődők kíváncsiak arra, hogy milyen magas a Zehnder hővisszanyerős szellőztető ár. Jelenleg 600 ezer Forintba kerül ez a modell a lakasszelloztetok.hu weboldalon. Ezért cserébe egy igen színvonalas gépet kapnak a vevők. Nem kell sokat foglalkozni a karbantartásával sem. Hibák csak nagyon ritkán fordulnak elő, tehát az üzemeltetés folyamatos lehet. A megrendelés balos és jobbos megoldásban is szóba jöhet.

A Zehnder hővisszanyerős szellőztető ár tényleg nem alacsony, de ha az előnyöket vesszük figyelembe, akkor megéri a megrendelése mellett dönteni. Egyfajta befektetésként kell tekinteni a vásárlásra. Amennyiben valaki mégis alacsonyabb árat szeretne fizetni, akkor lépjen kapcsolatba a honlap szakembereivel! Ők biztosan tudnak más alternatívát ajánlani, amennyiben túl magasnak bizonyul a Zehnder hővisszanyerős szellőztető ár.