Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Jó ár-érték arányú a Hankook nyári gumi

Jó ár-érték arányú a Hankook nyári gumiHankook nyári gumi

A meleg évszak közeledtével nincs könnyű dolga annak, aki gumicsere előtt áll. Viszont az már eleve egy jó jel, hogy gondol rá, hiszen azt jelenti, hogy fontos számára a biztonság. A Hankook nyári gumi igyekszik ötvözni minden olyan tulajdonságot, amire egy sofőrnek szüksége van az meleg évszak alkalmával.

Egyre népszerűbbek Magyarországon is a Hankook nyári gumi modellek, de ezek mellett a téli típusok is gyakran igen keresettek, kimagasló minőségük miatt. A koreai gyártó hazánkban is rendelkezik gyárral, ennek is köszönhető az abroncsok elterjedése.

Az élettartamúk hosszú, lassan kopnak, nagyon jó fekvést biztosítanak az autónak a nyár folyamán létrejövő körülmények között. Ezek alapján azt gondolhatnánk, hogy nem egy gazdaságos választás a Hankook nyári gumi valamelyik típusa, de ennek ellenére remek ár-érték aránnyal rendelkeznek.

A Ventus S1 evo² népszerű modellnek számít, mert egyesül benne minden nyári gumira jellemző fontos tulajdonság. A Hankook nyári gumi egyik újabb típusa a Hankook K125 Ventus Prime3, ami remek eredménnyel vette a különféle tesztek állította akadályokat.