Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Jó, ha van kéznél egy kábeldob

Jó, ha van kéznél egy kábeldob


kábeldob

kábeldob

Kábeldob

Egy kertes házban mindig akad valamilyen tennivaló. Akár szerelni akarunk, akár zenét hallgatni a kertben, miközben önfeledten sütögetünk, az elektromos áramra általában szükség van. A megoldás elég nehéz, főleg akkor, ha a legközelebbi konnektor több 10 méterre van a kijelölt helyszíntől. Ilyen esetekben ideális kiegészítő megoldás a kábeldob, amin 25, 30 vagy 40 méter vezeték is található.

A termék egyszerűen alkalmazható. Mindössze be kell dugni az egyik végét a hálózati csatlakozóba, majd letekerve a vezetéket a kábeldob felületén lévő dugaljak azonnal alkalmazhatóak a különféle szerkezetek csatlakoztatására. Természetesen van néhány apróság, amire érdemes külön odafigyelni. Idetartozik, hogy ne használjunk olyan eszközt, ami sérült!

Kerüljük el, hogy nedvességgel érintkezzen a kábeldob és a túlmelegedést is érdemes megelőzni! Odafigyelve ezekre az apróságokra, bármikor élvezhetjük a kábeldob előnyeit. Rendeljük meg a kellő kábelhosszússággal rendelkező kivitelt még ma és hamarosan már házhoz érkezik.