Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Jó választás a túra kerékpár

Jó választás a túra kerékpár


túra kerékpár

Ha aktív kikapcsolódásra vágyunk, mondjuk bringával szeretnénk túrázni, akkor előtte körül kell néznünk, hogy milyen kétkerekűt válasszunk, hiszen nem mindegy a terep, ahogy az sem, hogy milyen messzire akarunk menni vele és az ütem is lényeges. Ilyen esetben a legjobb választás a túra kerékpár. Abból is a trekking, ami az egyik legjobbnak vélt mind között.

Ennek olyan a kialakítása, hogy sokrétűen felhasználható. Mindegy, hogy aszfaltos úton vagy földesen megyünk, dombra fel vagy sík területen. Széles gumik vannak rajta, teleszkópos villával és kényelmes nyereggel. Van még csomagtartó, amibe a túrázáshoz kellő táska belefér, adott a sárvédő, világítás és kitámasztó is, ami fontos lehet a megállásnál.

A túra kerékpár tele van több komfortos dologgal, amitől igen jó a maga nemében. Alapfelszereltségbe tartozik a láncvédő, a csomagtartó, a sárvédő és a tárcsafék. Létezik női, férfi és gyermek változatban, több színben, több kategóriában. A túra kerékpár a sport és a kényelem ötvözete, de nem csupán túrázáshoz az egyik legjobb.