Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Jógaszőnyeg kisokos nem csupán kezdőknek

Jógaszőnyeg kisokos nem csupán kezdőknek


jógaszőnyeg

Szinte minden sporthoz tartoznak bizonyos kellékek, kiegészítők. A jógázás nélkülözhetetlen eszköze kétségtelenül a jógaszőnyeg. A kezdők talán úgy gondolják, hogy nem igazán van ezen mit vacillálni, bármelyik megfelel a célnak, pedig a jógamatrac manapság rendkívül széles választékban van jelen.

Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen a jógázásnak is rengeteg változata van. Az sem mindegy, hogy az ember kezdő vagy haladó jógázó. Felnőttnek és gyermeknek eltérő matrac szükséges. Ugye, hogy nem is olyan könnyű a választás? A jógaszőnyeg kezdőknek mindenképpen a vastagabb (minimálisan 4 mm) anyagú legyen. Az ezeken végzett gyakorlatok ugyanis nem terhelik meg úgy az ízületeket, mint a vékonyabb típusok.

Utazáshoz vagy a szabadba megint más típus az optimális. A haladóknak és profiknak az olyan jógaszőnyeg a megfelelő, amelyiknek a nedvszívó és ellenálló képessége is kifogástalan. Végül, de nem utolsósorban itt vannak a hagyományos anyagokat kedvelőknek készült pamut változatok. A flexity.hu webáruházban pedig valamennyi elérhető.