Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Kakaóvaj, a természetes bőrápoló

Kakaóvaj, a természetes bőrápolóKakaóvaj

Ha már mindenféle márkás kozmetikumot és csodákat ígérő készítményt kipróbált, de még mindig nem olyan a bőre, amilyenről álmodik, akkor érdemes lenne felfedező útra indulnia a természetes produktumok világába. Sokszor pont a kozmetikumokban található összetevők okozzák a gondot, mert a szervezet nem tud mit kezdeni a vegyi anyagokkal.

Ezzel szemben, a kakaóvaj teljesen bőrbarát és még számos jótékony hatása is ismert. Példának okáért, a kakaóvaj magas E-vitamin tartalma miatt segít a bekent felület rugalmasságának megőrzésében, puhítja és táplálja a bőrt, valamint különféle bőrproblémák esetén is alkalmazható, mivel nem okoz irritációt.

Sőt, ekcéma és dermatitisz esetén sokan számoltak be jelentős javulásról, ezért gyógyászati eszközként is tekinthet rá. A kakaóvaj tömbként, pasztilla formájában és reszelve is beszerezhető, ami a könnyű felhasználást szolgálja. A tömböt végigsimítva a bőrfelületen, úgy alkalmazható mint egy testápoló, mivel a test hőjétől picit megolvad. A pasztilla és a reszelék pedig kiváló alapanyagként szolgál a házi készítésű krémekhez