Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Kanapévédő takaró minden lakásba kell

Kanapévédő takaró minden lakásba kell


kanapévédő takaró

A kanapé általában a nappali dísze, de legalábbis annak kellene lennie. Ellenkező esetben nem kell kidobni a még jó szolgálatot tevő bútordarabot, hiszen a kanapévédő takaró diszkréten elfedi a kisebb és nagyobb esztétikai hibákat. Manapság még a drágább ülőgarnitúrák esetében is megtörténhet, hogy itt-ott elég hamar kirepedezik a műbőr vagy pedig a szövet nem fest kifogástalanul.

Általában két lehetőség van. Az egyik, hogy kidobjuk és újat veszünk, a másik pedig, kárpitost hívunk. Valljuk be, mindkettő költséges megoldás. A kanapévédő takaró egyáltalán nem az, a használatával meghosszabbíthatjuk a bútor élettartamát. Az sem utolsó szempont, hogy nagyon jól mutat, új életet lehel a bútorba.

A kanapévédő takaró persze a kifogástalan küllemű ülőalkalmatosságokon is remek, hiszen megvédhetjük vele a gyermek, a kedvencek vagy akár saját magunk okozta sérülésektől, foltoktól. A kutyákról, macskákról köztudott, hogy a kanapék rémei, hiszen ha nem hagyják rajtuk a karmaik nyomait, akkor a szőrüket egészen biztosan. Nos, a kanapévédő takaró ilyenkor is kiváló ötlet. A kedvencünk végre nyugodtan alhat ezután rajta anélkül, hogy összepiszkítaná.

Az egyébként kétoldalú kanapévédő takaró használata és kezelése is roppant egyszerű. Könnyen felhelyezhető és levehető, majd a mosógépben mosható. Igazi főnyeremény, pláne, hogy egyáltalán nem drága. A mindentolcson.hu webshopban bármikor megrendelhető a mobilról vagy számítógépről mindössze pár kattintással. Hozza formába Ön is a régi kanapéját kevés pénzből!