Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Kapható kétszemélyes szív alakú torta

Kapható kétszemélyes szív alakú torta


szív alakú torta

A szerelmet, az egymás iránti vonzódást nagyon sokféle módon lehet kimutatni, még akár egy sütemény formájával is. Évfordulóra, név- vagy születésnapra gyakran ajándékozzák meg egymást a szerelmesek szív alakú torta meglepetéssel. Persze, mondhatnánk, hogy két személynek egy egész torta túl sok és azért, hogy tartogassuk egy hétig a hűtőben, nem érdemes megvenni. Szerencsére a cukrászok is tudják ezt, így megalkotásra került a kétszemélyes szív alakú torta, ami mennyiségben éppen ideális.

A prookies.hu weboldalról megrendelhető finomság ráadásul gondosan megválogatott prémium alapanyagokból készül, hozzáadott tejsavó fehérjével. Cukrot és tartósítószert sem tartalmaznak ezek az ínyencségek, a finomított búzalisztet pedig zabpehelyliszttel helyettesítették bennük, így rostokban gazdagok. A szív alakú torta megrendelhető hűtve, ebben az esetben 4 napig megőrzi a frissességét. Ha a vásárló fagyasztva kéri, akkor 3 hónapig is eláll a hűtőládában. Természetesen egyéb alkalmakra is beszerezhető innen az ünnepi édesség.

Itt megoldható a cukormentes torta rendelés is

Egyre többen határoznak úgy napjainkban, hogy az egészséges alapanyagokból előállított élelmiszereket fogyasztják, mert azokat tartják ideálisnak. Nekik lehetőségük van a nap bármelyik órájában a cukormentes torta rendelés kivitelezésére. Ugyanakkor sokan vannak, akiknek muszáj ezt a fajta édességet választaniuk egy fontos alkalomra, mert a cukorbetegségük miatt nem fogyaszthatnak hagyományos alapanyagokból készített süteményeket.

Az említett weboldalon megtalálható az egészséges csoki-, fekete erdő, tiramisu, Rákóczi túrós, almás-fahéjas torta egyaránt. Tehát a betegeknek és az alkatukra vigyázó személyeknek sem kell lemondaniuk a klasszikusan finom ízekről. A felsoroltak közül bármelyikhez hozzájuthatnak a cukormentes torta rendelés révén. A termékekbe a gyümölcsök természetes cukortartalmát használják fel a cukrászok. Nátrium-ciklamát és-szacharinát alapú édesítők, illetve eritrit adja a desszertek édes ízét. A cukormentes torta rendelés nagyon egyszerűen zajlik a weboldalon, vegye igénybe!