Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Kedvező árú belső ajtó felhozatal

Kedvező árú belső ajtó felhozatalBelső ajtó

Nálunk biztosan megtalálja azt, amit keres, ráadásul jutányos áron! Olyan belső ajtó kínálattal rendelkezünk, amire mi magunk is igazán büszkék vagyunk. Nem csupán remek termékeket kínálunk, hanem olyan szolgáltatásokat is lehetővé teszünk, amivel megkönnyítjük a dolgát. Ha gondja támad a nyílászárók beépítésével, vagy a régi ajtók kibontásával, akkor szakembereink ezt is megoldják ugyanúgy, mint a méretezést.

A méretek sem mindenhol egyformák. Hogyha nem talál megfelelő méretű ajtót a kínálatunkban, akkor egyénileg tudunk ajtótokot és ajtólapot is készíteni. Sőt, még az erre kerülő mintázatot is kiválaszthatja. Nemcsak az a belső ajtó masszívságát kell figyelembe venni, hanem harmonizálnia kell a lakás többi részével is.

Elvégre, ha már beépítésre került az új belső ajtó, akkor az egy jó darabig nem szorul cserére. Az MDF modellek esetében, akár 100 féle marásmintából válogathat. Ha igazán tartós belső ajtót szeretne, akkor igényelhet bele fémmerevítést is. Kedvező árakkal várjuk az érdeklődőket a bemutatótermeinkben is!