Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Kell otthonra száraztészta!

Kell otthonra száraztészta!Száraztészta

A háziasszonyok zöme mindig tart otthon tésztát arra az esetre, ha éppen szüksége lenne rá. Nagyszerű köretnek számít, hiszen igazán egyszerű az elkészítése. Csupán bele kell szórni a forró vízbe és már készen is van 10-12 percen belül.

A száraztészta jól használható a levesek elkészítésénél. A Master Market weboldalán többféle verzióban szerezhető be. A vásárlók egyik nagy kedvencének számít a csigás. Cső, tollhegy és kagyló alakú száraztészta szintén akad a kínálatban.

Gyakran kerül a kosárba spagetti, fodros nagykocka, szélesmetélt és szarvacska. Tojás nélküli változatban is sor kerülhet a megvásárlására. Nagykereskedelmi mennyiségben lehet beszerezni. A kiszállítása viszonylag rövid időn belül kivitelezhető. A száraztészta meg fog felelni a minőségi elvárásoknak.

Rajta kívül még rengetegféle élelmiszer megvásárlására lehet sort keríteni a weboldalon. Az árak egyáltalán nem mondhatóak magasnak, tehát anyagi szempontból is jól járnak a megrendelők. Érdemes minél előbb sort keríteni a beszerzésre.