Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Kényelmes viselet a baba harisnya

Kényelmes viselet a baba harisnya



Minőségi ruhák babáknak

Mindenhol és minden alkalomra tökéletes viselet. A kicsik imádják a baba harisnya minden fajtáját. A lyamar.hu webshopban kapható modellek anyaga teljesen bőrbarát, ezért nyoma sem lesz az irritációnak.

A gyerkőcök megállás nélkül mozognak, ezért kerüljük az olyan ruhadarabokat, amelyek gátolják őket a mozgásban. Legyen minél puhább, szellősebb és a nyúlékonyság is fontos. A baba harisnya pont ilyen, de nem lehet szó nélkül elmenni a kinézete mellett sem.

A vidám színek és minták mellett, a mesehősös modellek is kifejezetten népszerűek. Az gyerekek örök kedvencei egytől-egyig megtalálhatóak ezeken a termékeken. Minnie, Mickey és még sokan mások, már klasszikusnak számítanak, akiket minden generáció szeret. Hogyha szeretnénk egy nagy mosolyt csalni a gyermekünk arcára, akkor érdemes a baba harisnya mesehősös változatát választani.

Egyszerű, ám mégis nagyon kényelmes, ráadásul meleg. Többféle méretben kapható, ezért mindenki megtalálhatja a gyermekének megfelelőt. Könnyen tisztítható, ellenálló anyagból készül a baba harisnya.