Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Kényesztesse testét és szervezetét az infraszauna használatával!

Kényesztesse testét és szervezetét az infraszauna használatával!Kényeztető infraszauna

Kényeztető infraszauna

Gazdagodjon egy pihentető és egészséges élménnyel! Az infraszauna több jótékony hatással rendelkezik, mint például a méregtelenítés. Tudnivaló, hogy a meleg hatására testünk izzadni kezd, így szabadulunk meg a káros méreganyagoktól. Másik tulajdonsága, hogy serkenti a vérkeringést.

Az erek kitágulnak, aminek köszönhetően a vér áramlása gyorsabb és jobb lesz. Használatával megelőzhető a vérkeringés zavarai és a vérrögök kialakulása. Ezek mellett jó tudni, hogy a rendszeres szaunázás megvédi a trombózissal szemben.

A vérnyomás-zavarokban szenvedőknek is kedvez, mivel használata segít kiegyenlíteni azt. A nők számára megkönnyíti a bőrápolás gondjait. A szauna feszesíti és hidratálja a bőrt, elhalványítja a narancsbőrt. Fájdalomcsillapításban is igen hasznos.

Az infraszauna fontos jellemzője még, hogy erősíti az immunrendszert, ezáltal szervezete könnyebben ellenáll a különböző vírusokkal és fertőzésekkel szemben. Megemlítendő még az is, hogy akár 30 perces használatával, több száz kalóriát is elégethet, mindezt úgy, hogy nem kell fizikai gyakorlatokat végezzen.