Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Kerékpártartó otthonra és autóhoz

Kerékpártartó otthonra és autóhoz


Biciklis webáruhz kiváló termékekkel

Biciklis webáruhz kiváló termékekkel

Biciklis webáruhz kiváló termékekkel

Nincs is annál nagyszerűbb, amikor egy kirándulásra a társaság minden tagja magával hozhatja a kerékpárját. Ezt a kerékpártartó teszi lehetővé, amit egyszerűen csak fel kell szerelni az autó tetejére, de a kínálatban megtalálhatóak a vonóhorogra, illetve a hátsó ajtóra szerelhető modellek is.

Mindenki maga dönti el, hogy melyik számít megfelelőnek. Fontos szem előtt tartani azt, hogy milyen típusú kerékpárokat szeretnénk a kerékpártartóba helyezni, mert a vázak nemcsak méretben, de geometriában is különböznek.

Egy könnyű országúti bringa sokkal kecsesebb paraméterekkel rendelkezik, mint egy hegyi kerékpár, ami úgy lett megtervezve, hogy bírja a strapát.

Egy minőségi kerékpártartó beállítása azonban egyszerűen megoldható, így mindenki a saját bringájához igazíthatja az eszközt. A rögzítéseket többször is ellenőrizzük indulás előtt, nehogy valamilyen kellemetlen baleset történjen a szállítás során! Kerékpártartó otthoni használathoz is található a bikediscount.hu webáruházban, ami praktikussá varázsolja a bringák tárolását a lakásban.