Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Kibővíti a csiszolókorong a flex alkalmazási területét

Kibővíti a csiszolókorong a flex alkalmazási területét


csiszolókorong

A flex sokoldalúságával kár is vitatkozni. A megfelelő tárcsával a legegyedibb szituációkban is helytáll ez a berendezés, és bebizonyítja, hogy miért nem hiányozhat egyetlen szakember szerszámos ládájából sem. Persze a csiszolókorong praktikussága is fontos tényező. Hiába adott a legmodernebb sarokcsiszoló, ha ahhoz nincs a feladathoz szükséges kellék.
Minden szaki tisztában van vele, hogy mindig érdemes az adott munkához passzoló csiszolókorong mellett dönteni, hiszen csakis így garantált a hatékony munka és a tökéletes végeredmény. Ott van például a Bosch Carbide Multi Wheel tárcsa, aminek a legfontosabb előnye egyértelműen az, hogy a segítségével ki lehet bővíteni az amúgy is sokoldalú flex alkalmazási területét.

A csiszolókorong a fa és műanyag vágására is képes. A kiegészítő tehát ezekkel a puha anyagokkal is boldogul. A Carbide Multi-Wheel vágótárcsa átalakítja a sarokcsiszolót multifunkcionális eszközzé. Mitől is annyira profi ez a kellék?
Amint a kezében veszi az ember, egyből látja a vékony kialakítását, designját és azokat a kivezető nyílásokat, amik garantálják a sajátos vágási sebességet, elkerülve ezzel a penge deformálódását. A csiszolókorong tartósságáért pedig a keményfém kivitel felel. A kiválasztott szemcse minősége és mérete lehetővé teszi a többféle felhasználást, a gyors vágást és hosszú élettartamot.

Dekopír fűrészlap: máris könnyebb a parketta lerakása

A különféle parketta lerakása amúgy sem egy nagy ördöngösség, ha pedig adottak a megfelelő szerszámok, akkor igen gyorsan lehet haladni a munkával. Ugye a fűrész mellett elengedhetetlen lehet a dekopír fűrészlap is. Nem mindegy persze, hogy milyen márkát és terméket választ az ember.
A minden igényt kielégítő, Bosch 14+1 dekopír fűrészlap csalódást biztosan nem fog okozni. A 15 részes Wood and Metal szúrófűrészlap-készlet minden igényt kielégít a fa anyagokban, és ahogy a neve is mutatja, a fémekkel is remekül boldogul. A tökéletesen elrendezett 5 tárhely erősen és biztonságosan tartja a szúrófűrészlapokat, mégis gyors és egyszerű hozzáférést, továbbá kényelmes kezelhetőséget biztosít munka közben.