Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Kinek valók a gurulós iskolatáskák?

Kinek valók a gurulós iskolatáskák?


gurulós iskolatáskák

Nem minden gyermek fogadja nagy lelkesedéssel a szeptember 1-jét. Ilyenkor gurulós iskolatáskák százai lepik el az utcákat, ideges anyukák lépkednek a félőn pislogó csemeték mellett. Ilyenkor a kicsiknek még nincs szégyenérzetük, bátran emelik fel a fejüket a rózsaszín pónik és a zöld űrlények mellett.

Persze az anyukák általában nem hagyják, hogy a picik egyedül cipekedjenek és inkább segítenek nekik, bár a kerekeknek hála, ez is sokkal könnyebb. Ezek a táskák úgy vannak felépítve, mint a bőröndök, amiket könnyedén tudunk szállítani magunk mögött.

Azonban még ennél is jobbak, hiszen szétszerelhetőek és akár hagyományos táskaként is használhatóak. A gurulós iskolatáskák praktikusak, nem fogják elferdíteni senkinek a hátát és a tanteremben sem fognak összevissza dülöngélni.

Lányok és fiúk egyaránt válogathatnak az gurulós iskolatáskák közül, hiszen mindenki talál olyan mintát, ami elnyeri a tetszését. Vannak olyan rejtett megoldások, amit a nagyobb korosztály is szívesen visel majd, ezek hagyományos színekben vehetőek meg.