Pécsi Tavaszi Fesztivál Klíma Klíma webshop különleges kínálattal

Klíma webshop különleges kínálattal


Klíma vezérlése

Klíma vezérlése

Klíma vezérlése

Érdemes időben felkészülni, mert amikor közeledni kezd a kánikula, akkor gyorsan elkapkodják a légkondicionálókat. A klíma webshop kiváló kedvezményekkel kecsegtet, amiket nem érdemes kihagyni. A kínálatban megtalálhatóak a legmodernebb rendszerek, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem energiatakarékosnak számítanak.

Már nem kell a magas villanyszámla miatt aggódni, hiszen a mai modelleknek, már sokkal csekélyebb mennyiségű elektromos áramra van szükségük a tökéletes működéshez.

Az Rcool klímák esetében rengeteg új és hasznos funkció került beépítésre, amelyek még inkább növelik a komfortérzetet a környezetükben. Ezek közül érdemes kiemelni az iFell/follow me funkciót.

A távirányítóba épített hőérzékelő alapján az Rcool klímák mindig az igényeknek megfelelően hűtik vagy fűtik a helyiséget. Nem maradhatott ki a páramentesítés sem, ami javítja a közérzetet, de képes öndiagnosztikára is a készülék. A klíma webshop kedvező áron kínálja a termékeit, amelyek beszereléssel együtt is igényelhetőek. Ezzel kapcsolatban további információk találhatóak a klíma webshop felületén.