Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Könyv anyáknak igaz tanácsokkal

Könyv anyáknak igaz tanácsokkal


könyv anyáknak

Minden anya boldog gyermekeket akar nevelni, maximális odaadással mindig a kicsinek a legjobbat akarja adni. Ez eddig természetes is, de mi van akkor, amikor úgy érzi valaki, hogy kiégett, elfáradt és bár mindent megtesz, mégsem tartja jó anyának magát? Erre a kérdésre választ kapunk, ha fellapozzuk a könyv anyáknak készült kitűnő kiadványát, amit megvásárolhatunk a horusz.hu webáruházból.

A könyv anyáknak megszabadít a tökéletes anya mítoszától, attól a kényszerérzéstől, hogy feltétlenül azzá kell válni. Praktikus tanácsokkal látja el a folyton aggódó, stresszes hölgyeket, segít nekik megszabadulni a fásultságtól, a kétségbeeséstől.

Ugyanis a szerző, dr. Sheryl Ziegler háromgyermekes anyaként felismerte azt, hogy a mai modern anyákat nagyon kimeríti a kudarc elleni harc, az önbizalomhiány, az elszigeteltség. Ezért megírta nagysikerű munkáját, a könyv anyáknak pedig ma már szinte kötelező olvasmánnyá vált a nők körében. Felejtse el Ön is a kimerültséget, a kényszert és éljen boldogan a könyvből kapott tanácsokkal!9.