Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Kopaszodás miatti laborvizsgálat

Kopaszodás miatti laborvizsgálat


Forrás: himgeurope.com

A hajhullás és a kopaszodás mögött számtalan probléma állhat. Bár a legtöbb esetben androgén alopéciáról beszélhetünk, de főleg a nők esetében korántsem mindig ennyire egyszerű megállapítani a hajvesztés okát. Mielőtt bármi sajátos kezelésbe kezdünk, érdemes felkeresni egy hajgyógyászt, valamint részt venni egy laborvizsgálaton, hogy feltárhassuk a kiváltó okokat.

Ugyan a napi kb. 100 hajszál elvesztése még nem jelent gondot, és bizonyos időszakokban a fokozott hajhullás természetes pl. évszakváltásnál, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a nagymértékű hajvesztést, mivel komoly probléma is állhat a háttérben. Előfordulhatnak például hormonális hatások, különböző betegségek, vérnyomás-vagy pajzsmirigyprobléma vagy akár mentális zavarok is. A hajhullás kezelése előtt a legfontosabb feladat, hogy megállapítsuk az okot, és elsődlegesen azt szüntessük meg, mivel a probléma gyökerének figyelmen kívül hagyásával bármit teszünk is hajhullás ellen, az csak fokozódni fog.

A HIMG speciális laborvizsgálati csomagjai segítenek pontosan meghatározni a hajhullás és kopaszodás kiváltó okát. A csomagokkal a hajhullást kiváltó tényezők többsége szűrhető. Két csomag közül lehet választani: a standard és a prémium. A prémium csomag a standarddal szemben hormonvizsgálatot is tartalmaz, így ennek segítségével a hormonális eredetű hajhullás is diagnosztizálható. Ebben az esetben már csak a hajbeültetés nyújthat biztos és végleges megoldást. Ha tökéletes eredményt hozó hajbeültetést szeretne elérhető áron, válassza a HIMG klinikát!

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com