Pécsi Tavaszi Fesztivál Szórakozás Különleges Star Wars játékok mindenkinek

Különleges Star Wars játékok mindenkinek


Star Wars játékok igazi kavalkádja

„Az erő legyen veled!” Ez a mondat mára már szállóigévé vált, hiszen annyit hallottuk. Attól függetlenül, hogy valaki rajongó vagy sem, a Csillagok háborúja-filmek legismertebb mondatát biztosan ismeri, és Star Wars játékok is legalább annyira népszerűek, mint eme jellegzetes mondat.

Nem is csoda, hiszen a kultikus sorozat gyártói generációkat tettek függővé. A Star Wars filmekkel kapcsolatosan egy dolog biztos: lehet szeretni vagy utálni, senkinek nem közömbösek, hiszen valamilyen reakciót mindenkiből kiváltanak. A Star Wars játékok esetében nyugodtan elmondhatjuk, hogy kortalanok. Ez nem jelent mást, minthogy az egészen kicsi gyerekektől a felnőttekig rengetegen veszik ezeket.

Sokan gyűjtik is, és igazi relikviaként tekintenek egy újabb fénykardra vagy csillaghajóra. Noha a Star Wars játékok elsősorban az erősebbik nem kedvencei, a lányok és nők között is van rengeteg Luke Skywalker vagy Han Solo rajongó, de Leia hercegnő karaktere is sokakat megérintett. Az igazi fanok természetesen nemcsak kardokat és Darth Vader maszkokat vásárolnak, hanem például Chewbacca plüssfigurát is.

A Star Wars játékok népszerűsége a szereplők különleges karaktereinek, valamint az olyan egyedi tárgyaknak köszönhető, amelyek összetéveszthetetlenek más filmekével. A figurákon, sisakokon és kardokon kívül, természetesen más dolgok is lehetnek „Star Wars”-osak.

A jatekwebshop.eu webáruház kínálatában kisautók, kártyajátékok, társasok, gyurmák, kirakósok, buborékfújó pisztolyok, sőt, kreatív gyöngyszettek is kaphatóak a film karaktereinek képével díszítve. A felhozatal roppant változatos, így érdemes időt szánni a végignézésére. A Star Wars játékok mellett, ugyanakkor rengeteg olyan használati tárgy is megtalálható, mint a persely, görkorcsolya, úszódeszka, bukósisak, tornazsák, tolltartó, kulacs.

Természetesen mindegyik a Csillagok háborújára emlékeztet. Az sem mellékes, hogy a kínálatban a Star Wars játékokon kívül, jelmezek is vannak, így akár pár kattintással szert tehetünk kedvenc hősünk ruháira és felszerelésére. Mi is lehetünk Darth Vader vagy akár az Első Rend rohamosztagos katonája.