Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Létezik liquid alapú dohányzás

Létezik liquid alapú dohányzás


liquid

A kikapcsolódás mindenkinek mást jelnet. Van, aki szereti aktívan eltölteni az idejét valamilyen kirándulás keretében, míg más inkább a kényelmes heverészést választja, ha az idő megengedi. Az élményt nagyban tudja fokozni a különleges füstölés. Érdemes elvonatkoztatni a hagyományos szivaroktól vagy cigarettáktól, ugyanis van mód arra, hogy ezeken felülemelkedve, liquid fogyasztással valósuljon meg a tevékenység. Maga a folyamat, amikor jó mélyen beszívható a gőz, majd lassan kiengedhető, már önmagában kellemes, relaxáló hatást kelt.

Természetesen a hagyományos dohányzásnak megvannak a jól ismert egészségügyi problémái, amelyekről a legtöbben örömmel lemondanának. A liquid alkalmazása az elektromos cigaretták révén új lehetőségeket nyújt. A nikotinmentes termékek révén komponens függőségét elkerülve lehet szabadon füstölni, illetve gőzölni. Az élményt leginkább a sokféle ízvilág nyújtja, amelyek között mindenki igény szerint válogathat. Az egyedi aromával bíró liquid csak néhány kattintásnyira van mindenkitől. A gandalfliquid.hu weboldalon tetszés szerint lehet válogatni a felhozatalból.

Már kapható kimondottan Elf Bar liquid

Ahogy haladunk előre a korral, úgy jelennek meg az egyedi fejlesztések a legtöbb területen. A pipázást és a dohány rágását felváltott a cigaretta és szivar, ma pedig már itt vannak az elektromos készülékek. A folyadékokkal feltölthető termékek új alapokat helyeztek le. Az Elf Bar liquid hiánypótló kínálatot jelent, amivel az intenzív ízek élménye bármikor átélhető. Nem kell tehát megválni a jól megszokott elektromos cigarettától, csak a megfelelő komponensekre van szükség.

Az Elf Bar liquid egy külön csomagban rendelhető meg, amiben minden adott a gyors összekeveréshez. A propilén-glikol és növényi glicerin, valamint a melléjük járó aroma egy kis flakonban keverhető össze, majd érdemes azt néhány napig érlelni, a jó hatás eléréséhez. Ha ez megtörtént, akkor az Elf Bar liquid mehet is a készülékbe. Némely esetekben a hagyományos termékekkel a leszokás is elérhető ilyen módon, vagy kellemes élményként lehet pöfékelni egy kényelmes fotelben elnyújtózva.