Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Lipikar Baume AP M – innováció a bőrápolásban

Lipikar Baume AP M – innováció a bőrápolásban


lipikar baume ap m

A kiszáradt bőr folyamatos viszketése teljesen el tudja lehetetleníteni a mindennapjainkat, a Lipikar Baume AP M azonban véget vethet ennek az állapotnak.

Ez a remek lipidpótló és hidratáló készítmény már csecsemőkortól használható, ezt bőrgyógyászok és gyermekorvosok is igazolják. A Lipikar Baume AP M balzsam a testápolás terén igazi újításnak számít, egy negyedszázados kutatómunka gyümölcse.

Az egyedisége a különleges összetevőiben rejlik: a niacinamide, azaz B3-vitamin mellett, shea vajat és nyugtató hatású termálvizet is tartalmaz, ennek a páratlan kompozíciónak a segítségével gondoskodik a megfelelő nedvességtartalomról, egyúttal a bőr védelmi funkcióját is erősítve.

A Lipikar Baume AP M testápoló balzsam állaga nem zsíros, így a termék egyáltalán nem ragad és pár perccel a felvitel után már be is szívódik a bőrbe, használata tehát – akár házon kívül is – rendkívül egyszerű és problémamentes. Az Ágnes patika online gyógyszertárban 400 ml-es pumpás kiszerelésben kapható ez a zseniális innováció, aminek köszönhetően a jól ismert viszkető érzés csupán kellemetlen emlék marad.