Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop LOGICO Piccolo a játékos fejlődés eszköze

LOGICO Piccolo a játékos fejlődés eszköze


LOGICO Piccolo

Egy vagy több gyermeknek kell játék vásárolni? Akkor igazán fontos szempont, hogy széles életkor sávban használható legyen. Ennek köszönhetően, a nagyobb korkülönbséggel született testvérek is játszhatnak vele. Ráadásul a LOGICO Piccolo kitűnően fejleszti a készségeket is. Tudat alatt sajátítják el a majd későbbiekben szükséges tudást.

A LOGICO Piccolo jelentősen fejleszti a kicsik koncentrációs képességét. Ez egy nagyon hasznos tulajdonság, főleg az éppen iskola előtt álló csemetéknek, hiszen már 5-6 éves kortól is használható. Nem kell aggódniuk a szülőknek, hogy vajon tud-e majd figyelni az órán a tanárra egy iskolanap során. A LOGICO Piccolo elősegíti az alapvető feladat megoldási képességet és a tanulási készséget is.

Ezek elengedhetetlenek iskolakezdéskor, hogy könnyebben menjen az órákon hallott ismeretek elsajátítása. Ennek a játéknak köszönhetően, a gyermek nem félve kezdi majd az iskolát, hanem magabiztosan vág neki. A feladatok megoldása mögött rejlő logika megfejtése után eltűnnek az akadályok.