Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás LOGICO Piccolo jutányos áron

LOGICO Piccolo jutányos áronLOGICO Piccolo

Lepje meg a család legifjabb tagjait idén karácsonykor egy igazán szórakoztató és hasznos ajándékkal! Azokat a srácokat, akik jövőre iskolába készülnek, a LOGICO Piccolo nevű társasjáték olyan készségekkel ruházhatja fel, amelyekkel könnyedén veszik majd a rájuk váró megpróbáltatásokat.

A LOGICO Piccolo, amint azt a neve is engedi sejteni, elsősorban a logikai készségek fejlesztésére koncentrál, ám ez igencsak tág fogalom.

Mit kap a gyermeke, ha a szóban forgó játékot választja idén a karácsonyfa alá meglepetésként? A válasz egyszerű, önfeledt, szórakoztató percekbe csomagolt tudást. A feladat- és a problémamegoldó képességük, a koncentrációjuk, a szóbeli kifejezésmódjuk és a türelmük is pozitív változáson megy majd keresztül és mindez úgy, hogy közben észre sem veszik majd, hogy tanulnak!

A LOGICO Piccolo töretlen népszerűsége a szülők és a kis lurkók között egyáltalán nem a véletlen műve. Látogassa meg az Okosjáték webshopot, ahol garantáltan megtalálja azt a terméket, ami előre borítékolja majd a sikert!