Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Magas minőséget képvisel a Porcelanosa

Magas minőséget képvisel a Porcelanosa


Porcelanosa

A mediterrán vonal nem véletlenül népszerű hazánkban. A kellemes meleg színek, a lágy formák, a stílusos vonalvezetés és természetesen a prémiumminőségű alapanyagok mind jellemzik a Porcelanosa termékeket. Ha tervben van a fürdőszoba átalakítása, kibővítése, akkor megéri ezen márka mellett dönteni. A védjegy alatt, a különféle burkolatokon túl, fémprofilok, bútorok, szerelvények egyaránt vannak.

Egy ízig-vérig spanyol fürdőt állíthatunk össze magunknak, amibe minden alaklommal öröm lesz belépni. A Porcelanosa kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a Palatinus Fürdőszobaszalonok említhetőek meg. Nem kérdés tehát, hogy hová kell fordulni, ha a világszínvonalú minőséget keressük.

A gyártó mindent megtesz azért, hogy az elvárásoknak széles volumenben megfeleljen. Ennél fogva, kiemelt figyelmet kap a környezettudatosság. A Porcelanosa már a termelőüzemek felépítésénél is figyel a természetre, amivel a fenntarthatóságot helyezi előtérbe. Még egy érv ez a vásárlás mellett, amit megéri előtérbe helyezni. Az élhető jövő ugyanis a felnövekvő generációk érdeke.