Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Mátraszentistván szállások a kényelem jegyében

Mátraszentistván szállások a kényelem jegyében


mátraszentistván szállás

Igencsak kevés vendégház nyújt olyan vendégbarát szolgáltatásokat az Északi-középhegység térségében, mint a Kétkerék. Amikor valaki a Mátraszentistván szállás ajánlatait böngészi, valószínűleg olyan opciót keres, ahol érintetlen környezetben, ugyanakkor minden kényelmi elvárásnak megfelelő helyen töltheti el a jól megérdemelt szabadságát.

A Kétkerék magas szinten megfelel ezeknek az igényeknek, sőt, ettől jóval többet is felkínál a látogatóknak. A bérelhető szobák között találkoztunk 2, 3 és 4 ágyasakkal is. Az ágyak számától függetlenül, mindegyik szobában van televízió és tisztálkodási célra kialakított hely. A Kétkerék azért is emelkedik ki Mátraszentistván szállásai közül, mert a komfortos beltéri helyiségeken kívül, pihenésre kifogástalanul alkalmas terasszal is várja a vendégeket.

Akkor még nem is beszéltünk a mesés kertről, ami csak fokozza a “vissza a természethez” életérzést, a grillezésre és bográcsozásra is alkalmas felszereltségével. Na ugye, hogy megéri kipróbálni ez a Mátraszentistván szállást?