Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Megkönnyíti a munkát a betakarítógép

Megkönnyíti a munkát a betakarítógép


betakarítógép

A jó termés kigazdálkodása csak a csata fele. Azt a lehető leghatékonyabban és veszteségek nélkül kell betakarítani. Weboldalunkon különböző gyártók betakarítógép sorozatainak nagy választéka áll rendelkezésre. Ezek különböző méretűek és kapacitásúak. A francia Simon márka a sárgarépa és más zöldségek betakarítására szolgáló mezőgazdasági berendezések teljes választékát kínálja a különböző termesztési technológiákkal rendelkező gazdaságoknak. A betakarítógép a betakarítás során konténerekbe és nagy zsákokba is képes tölteni a terményt.

Az alapvető betakarítási elv kíméletes és a hatékony tisztító mechanizmusokkal kombinálva biztosítja a maximális értékesíthető terméshozamot is. Tudjuk, hogy nagyon nehéz szakemberek tanácsai nélkül választani a beszerzése során. Ezért az ügyfelek cégünk szakembereitől hasznos tanácsokat kaphatnak az optimális választásához, hogy a legjobb eredményeket érjék el. Ha nem biztos benne, hogy melyik betakarítógép az ideális a gazdaság méreteihez, forduljon hozzánk bátran tanácsért!

Felületi fényt adó kefés zöldségpolírozók

A modern élelmiszer feldolgozó üzemek, legyen szó konzerválásról, fagyasztásról vagy egyszerűen csak tárolásáról, gyakran szembesülnek a mosás problémájával, mivel a mai piac magas követelményeket támaszt az értékesített termékek minőségével és megjelenésével szemben. Több mint nyilvánvaló, hogy nagyon költséges lenne ezt a műveletet kézzel és nagymennyiségben elvégezni. Ezért a kefés zöldségpolírozó kifejezetten erre a célra lett megtervezve. A gépet egy szállítószalag rendszer részeként tervezték.

A berendezés nemcsak a szennyeződéseket távolítja el a termékekről, hanem csökkenti a baktériumok és mikroorganizmusok koncentrációját is a felületen, ami jelentősen megnöveli az eltarthatósági időt. A kefés zöldségpolírozó felületi fényezést is biztosít, ami a zöldségeket vonzóbbá és ezáltal versenyképesebbé teszi az értékesítés során. Szinte minden zöldségfajta alkalmas gépi mosásra, beleértve a kényes kultúrákat, például a paradicsomot és a salátákat is. A kefés zöldségpolírozó nedves és száraz mosáshoz egyaránt használható.