Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Méltán népszerű a fehérarany karikagyűrű

Méltán népszerű a fehérarany karikagyűrű


fehérarany karikagyűrű

A keresztény kultúrkörben a házasságkötés rítusa alkalmával, szinte nélkülözhetetlen az örökké tartó hűséget szimbolizáló gyűrű. Napjainkban a klasszikus sárga modellek mellett, divatba jött a rozé és a fehérarany karikagyűrű is. Ez utóbbi típus sokféle formában található meg a webáruházunkban, az érdeklődő kedvére válogathat közöttük.

A közös mindegyik darab esetében az, hogy kizárólag 14 karátos kivitelben kerülnek kereskedelmi forgalomba. A fehérarany karikagyűrű igény szerint rendelhető gyémántberakással is. Választható fényes, matt valamint ezek kombinációjával létrehozott, igen mutatós példány is ebben a termékkategóriában.

A gyűrűpár súlyát a méretek befolyásolják, az ár is valamilyen szinten módosulhat ennek a paraméternek a függvényében. A meseszép kialakítás terén is egymástól igen eltérőek lehetnek. A domború, az enyhén domború és a sima modellek között mindenki meg fogja találni a számítását. A fehérarany karikagyűrű esetében, akár a más alapanyagból készült típusoknál is, széles skálán mozog a mérettartomány.