Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Mi történik egy plasztikai műtét után?

Mi történik egy plasztikai műtét után?


plasztikai műtét

A tökéletes megjelenés minden hölgynek rendkívül fontos, de vannak olyanok, akik túl kicsinek tartják a kebleiket, esetleg szülés után vagy a korral ezek megereszkedtek, ez pedig nagyon zavarja az illető személyt, ezért műtéti eljáráson gondolkozik.

Viszont sokakat az tart vissza ennek a tervnek a kivitelezésétől, hogy nem tudják, mennyi az operáció után szükséges lábadozási idő. Plasztikai műtéttől függően mindig van egy gyógyulási folyamat, amin át kell esni a beavatkozás után.

Ha dr. Falus György plasztikai sebészhez fordul ez ügyben, akkor a legjobb kezekben lesz és a drfalus.hu weboldalon minden információt megismerhet a műtéttel és a gyógyulási idővel kapcsolatban. Azt is megtudhatja, hogy milyen vizsgálatokra van szüksége a beavatkozás előtt, továbbá a mellplasztika műtét teljes menetét.

A doktor úrral együtt fogják majd kiválasztani a megfelelő mellimplantátumot, így biztosan a legtökéletesebb kerül majd beültetésre. A mellnagyobbítás nagyon gyakran végzett műtét, a kockázata is minimális, csak ritkán alakulnak ki szövődmények.

Gyakran feltett kérdés, hogy az operáció után mennyi idővel lehet elkezdeni dolgozni, sportolni? Nos, egyéni alkattól és a foglalkozás jellegétől függ a munkába való visszatérés. Irodába már 1 hét után is vissza lehet térni, azonban nagyobb fizikai megterheléssel járó foglalkozást űzőknek érdemes 2-3 hetet várniuk a műtét után.

Persze kíméletes életmódot tanácsos folytatni körülbelül 2 hónapig, vagyis nem szabad sportolni és tilos erősebb terhelésnek kitenni a szervezetet. Ugyanakkor 6 hónapig a napozástól is tartózkodni kell, a heget nem érheti sem napfény, sem mesterséges fény, mint például a szolárium.

Speciális kompressziós melltartót kell hordani a beavatkozás után, valamint rendszeres kontrollvizsgálatra járni. A weboldalon regisztrálni lehet egy személyes és ingyenes konzultációra. Ha úgy érzi, hogy szüksége van rá, mindenképpen végeztesse el ezt az operációt, mert nem fogja megbánni, ugyanis a kerek, telt, feszes keblek a nőiesség legfontosabb szimbólumai!