Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Miért jó a fa etetőszék?

Miért jó a fa etetőszék?


fa etetőszék

Amikor baba érkezik a családba, akkor egyre több berendezésről kell gondoskodni. A fa etetőszék csak később jön képbe, de jó, ha már az első hónapokban beszerezzük a kedvencünket. Tény, hogy eleinte a picik szopizni fognak, utána pedig fokozatosan térnek át a hagyományos evésre, de ilyenkor az idő nagyon gyorsan eltelik. A legtöbb anyuka szomorúan tekint vissza az elmúlt évekre, az is lehet, hogy a fiatalok már kirepültek otthonról.

Egyeseknek ez a pár év inkább perceknek tűnik, így nem véletlenül kell időben gondoskodni a legfontosabb dolgokról. A fa etetőszék azért jó választás, mivel sokáig fogjuk használni. Ha azt akarjuk, hogy a baba ne kezdjen el mászkálni, hanem inkább nyugodtan tudjon ülni, akkor szükség lesz egy olyan székre, ami az ő dimenzióihoz készült. Nem mindegy, hogy hűvös téli idő van vagy a lakásban is érezhető a forróság, főleg, ha az alapanyagokra gondolunk. A fa etetőszék a műanyaggal szemben nem fog átforrósodni és a pici sem fog benne izzadni. Másik előnye, hogy sokkal stabilabban áll, így nem kell attól félnünk, hogy véletlenül hátra fog esni a gyerek.

A minőségi darabokról az is elmondható, hogy simán átvészelik a legnehezebb éveket is, sőt, akár a kistesó is megörökölheti. A fa etetőszék több színben is beszerezhető, így kedvünk szerint igazíthatjuk a berendezés árnyalataihoz, esetleg aszerint, hogy kisfiú vagy kislány tulajdonába kerül. A fa etetőszék nemcsak evéshez, hanem akár rajzoláshoz is használható, vagy akkor, ha szeretnénk megtanítani a nyugodtan ülés mesterségét.