Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Miért pont az X-PRO TURBO gyémánt vágókorong?

Miért pont az X-PRO TURBO gyémánt vágókorong?


gyémánt vágókorong

Egyre több családi ház esetében válik divattá a külső terasz elkészítése. Legyen ez fedett vagy fedetlen, mindenképpen szükség van arra, hogy a járórész burkolva legyen. Erre a feladatra kiválóan megfelelnek a különféle természetes anyagokból készült csempelapok. Sajnos nem lehet folyamatosan csak egész darabokkal dolgozni, így a gyémánt vágókorong utáni igény előbb vagy utóbb, de mindenképpen felmerül.

Ezen termékkategóriából igen sok típus érhető el a burkolatszintezo.hu weboldalon, így mindenki megtalálja a számára leginkább ideális kivitelt. A TLS X-PRO TURBO ultravékony gyémánt vágókorong egyértelműen kimagasló teljesítménnyel rendelkezik. Nagyon precízen és gyorsan lehet vele dolgozni. Egyedi “X hálós” alakú szegmens felépítést kapott, aminek hála könnyebben hűl és a porelvezetés sem jelent problémát.

Ez a gyémánt vágókorong tökéletes fémkötéssel, valamint mindkét oldalon kimondottan megerősített gyűrűs maggal van ellátva. Ezzel kitolódik az eszköz használati ideje, valamint jelentősen növekszik a teljesítménye. Valódi öröm az alkalmazása.