Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Minőségben első a Michelin nyári gumi

Minőségben első a Michelin nyári gumiMichelin nyári gumi

Bizony a nyáron használatos abroncsok esetében is mérvadó lehet a márka, hiszen egy szakavatott, több éve ezen a területen tevékenykedő, számos sikert elért cégben sokkal jobban megbízik az ember, mint például egy olyanban, amelyik a teszteken sohasem remekel. Mindez megmagyarázza a Michelin nyári gumi népszerűségét, ami természetesen, nem csak hazánkban mondható rengeteg kocsitulajdonos első választásának, hanem számos környező országban is.

Ez azért van, mert a sofőrök tudják, hogy a legnagyobb kánikulában és esőben is képes biztosítani a szükséges tapadást a Michelin nyári gumi. A modern fejlesztések és csúcsminőségi módszerek eredménye ez, hiszen a gyártó hisz az innovációban, ezért évente fejlődnek a gumik.

Miért is fontos ez? Csakis ezen mentalitás garantálja azt a Michelin nyári gumi típust, amelyik a legrosszabb körülmények között is biztosítani tudja a tapadást. Ellenkező esetben, ha túlságosan nedves az aszfalt, és a nagy esővel nem birkózik meg a gumi, akkor megnő a kicsúszás veszélye, ami komoly baleseteket eredményezhet.