Pécsi Tavaszi Fesztivál Szórakozás Minőségi kivitelezésű baba játékok

Minőségi kivitelezésű baba játékok


baba játékok

Már a pár hónapos babák is nagy érdeklődéssel figyelik meg a környezetüket. Érdeklődnek a zajok, fények, színek és formák iránt egyaránt. A baba játékok nagy szerepet játszanak a kicsik fejlődésében, hiszen a megfelelő típusokkal remekül lehet stimulálni az érzékeiket, gondolkodásukat.

Az első hónapokban a legjobb játékok nekik a puha plüssök, játszószőnyegek, könnyű zörgők, textil könyvek. Ezeket a kicsi már képes megfogni, nézegetni, így a játék közben fejlődik a látásuk és a finommotorikájuk. A baba játékok szintet lépnek úgy 6 hónapos kor után. Ez időben már képesek ülni, hason feküdni és lassan már a kúszást is gyakorolják.

Ebben a korban már kaphatnak puha anyagú kockákat, rongybabákat és biztonságos kivitelezésű kisautókat. Ha pedig már közeledünk az első életévhez, gondolkodhatunk a tologatós baba játékok beszerzésén, amivel a járásukat is támogathatjuk. Ilyenkor a fa golyóvezetők, aranyos fürdőjátékok, kirakósok is megérkezhetnek a kicsi szobájába. Természetesen mindegyikből a legjobb minőségűt érdemes választani.