Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Mire jó az Aviva torna?

Mire jó az Aviva torna?


Aviva torna

Ha a szervezetünkben a hormonszint nem megfelelő, illetve a méh és a petefészek működése sem, akkor ebből számtalan egészségi probléma alakulhat ki. Ezek a gondok jól kidolgozott tornagyakorlatokkal elkerülhetőek, és még orvosságot sem szükséges szedni. Az Aviva torna egy olyan módszer, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki Aviva Gabriella Steiner, egy magyar származású fizioterapeuta (forrás: valtozasmuhely.hu).

A torna beszorító és ellazító gyakorlatai jelentősen támogatják a petefészek és a méh működését, de nagyon jó hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek funkcionalitására is, ezért gyakran nevezik hormontornának. Nagyon sokféle betegség megszüntetésére és megelőzésére jelent kiváló megoldást az Aviva torna, amilyenek például a nőgyógyászati és urológiai gondok, illetve a hormonális eredetű problémák.

Magyarországon elég sok házaspár életét keseríti meg, hogy a várva-várt gyermekáldás nem érkezik, emiatt válások is bekövetkeznek. Pedig meglehet, hogy a megoldás nagyon közeli és egyszerű, mert a valtozasmuhely.hu weboldalon megismerhető Aviva torna ebben a helyzetben is segíthet. Ugyancsak ezen a honlapon lehet jelentkezni a tanfolyamra, amiből folyó év december 6-án és 7-én indul a legközelebbi. Azok a párok, akik gyermeket akarnak, jól teszik, ha mindketten jelentkeznek a tornára.

A gyakorlatok elvégzésével fokozható az artériás vérkeringés, így pedig több vitamin és hormon jut az alhasi szervekbe, az úgynevezett dolgozó zónába. Előfordulhat, hogy az Aviva torna segítségével rövid idő alatt megérkezik a régen várt terhesség is. Természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt ez a mozgásfajta, hogy beindítsák a szervezetük öngyógyító folyamatait és gyakorlatilag egészségi állapotuk javítását a saját kezükbe vehessék. A tanfolyamon nemcsak a tornagyakorlatok tanulhatóak meg, hanem az oktató személyre szóló életmódtanácsokkal is ellátja a résztvevőket. Számtalan jó hatással van tehát a szervezet működésére az Aviva torna.