Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Mit kell tudni az impregnált terítőről?

Mit kell tudni az impregnált terítőről?


viaszos vászon

Számtalan terítő közül választhat, aki a nappaliban vagy konyhában található asztalt szeretné egy kicsit feldobni. Akinek fontos az időtállóság és a tartósság, a viaszos vászon mellett kell döntsön. Nem mellesleg ez még azért jó választás, mert számtalan méretben és stílusban is beszerezhető.

A megszokott, hagyományos viaszos vászon termékeket biztosan mindenki jól ismeri, hiszen ezek nagyon felkapottak, és már több évtizede jelen vannak a piacon. Azonban a produktumok között vannak bizonyos különbségek.

Például a textil hatású viaszos vászon abban különbözik a hagyományos viaszostól, hogy sokkal tartósabb, illetve finomabb, textiles tapintása van. Sőt, ezt csak kevesen tudják, de még mosógépben is mosható, de csak 30 fokon. Ezen viaszos vászon vízlepergető, impregnált réteggel rendelkezik, aminek hála víz- és szennytaszító.

Ezért az ember szinte egy mozdulattal le tudja törölni a koszt erről. Az ügyesebb háziasszonyok pedig azért szeretik a viaszos vászon eszközt, mert az háztartási varrógéppel is könnyedén varrható, így aki szeretné az be is tudja szegni vagy tud rá ferde pántot varrni.

Épp ennyire nagy népszerűségnek örvend az impregnált terítő. Mit kell erről tudni? Nos, ez is a vízlepergető kellékek kategóriájába tartozik, és manapság sokan gondolkodás nélkül ezt választják. Ugye a mai, gyakran igen elfoglalt háziasszonyok nem szeretik szaporítani a mosnivalót.

Ők igenis szeretik a rendet, a szépen megterített asztalokat, és persze a tisztaságot. Ezért is első választásuk az impregnált terítő, ami a szennyeződésnek nemet mond, hála a profi alapanyagának. Az impregnált terítő anyaga poliészter, ezért azt nem kell vasalni, nem úgy, mint a textil terítőket.

Ha kiborul a bor, az üdítő, egyszerűen letörölhető ennek a felületéről. Az anyag nem csúszkálós, ugyanúgy tapad, mint a pamut elődje, tehát nem kell félni, hogy elmozdul a helyéről. Az impregnált terítő természetesen épp olyan dizájnos és esztétikus, mint a klasszikus fajta, és épp annyira is passzolhat az adott helyiség többi elemével, akárcsak a bútorokkal.