Pécsi Tavaszi Fesztivál Szórakozás Most indul a nordic walking tanfolyam

Most indul a nordic walking tanfolyamNordic walking tanfolyam

Ön is azok közé tartozik, akik nem igazán szeretik a túl intenzív mozgással járó sportokat? Inkább nézelődni szeretne testmozgás közben? Ki akar próbálni valami különlegeset? Ebben az esetben a nordic walking tanfolyam jelenti a megfelelő választást! Így egyedül és csapatban is sportolhat. Felfedezheti a Föld legszebb vidékeit és számtalan érdekességet láthat. Könnyen kapcsolódhat a természethez. A felszerelés sem kerül sokba, hiszen mindössze egy speciális túrabotra lesz szüksége.

A nordic walking tanfolyam mindjárt indul, tehát minél hamarabb adja le a jelentkezését! Csupán 3 órát kell rászánnia az alapok megtanulására. A tanár mindent részletesen el fog magyarázni, ezért a nap végére profinak fogja érezni magát. Alkalma nyílik az összes izomcsoportjának az átmozgatására. A nordic walking tanfolyam felfrissíti majd a testét és a lelkét is. Jobb állóképességre fog szert tenni, illetve a koncentrálás könnyebben fog menni. Az elején nehéz lesz hozzászokni a sportos életmódhoz, de egy idő után biztosan bele fog jönni. A kurzuson való részvétel után úgy is dönthet, hogy a nordic walking edzés keretén belül tartja magát fitten. Ezzel kapcsolatban a meetingmyself.hu oldalon találhat információt. A bemelegítést követően kezdődik az edzés, ami kb. másfél órán keresztül fog tartani. A Szentendre környékén lakók vannak előnyben, hiszen a nordic walking edzés itt szokott lenni. Legtöbbször az Anna-völgy, a Dömörkapu, a Skanzen, a Lajos-forrás, illetve Pilisszentlászló közelében mozognak a résztvevők.

Remek hangulatban zajlanak az edzések, ahol alkalom nyílik a stressz levezetésére, a gondolatok kiürítésére, a felfrissülésre, illetve a zsírégetésre. Szervezett keretek között, hetente 3 alkalommal nyílik erre lehetőség. A nordic walking edzésre akkor is sor kerül, ha szemerkél az eső. Azonban, ha ennél rosszabb az időjárás, akkor sajnos nem lehet nekivágni a túrázásnak. Az oktató interneten keresztül nyújt arról tájékoztatást, hogy aznap lesz-e edzés. Aki nem tud kapcsolódni a világhálóhoz, az SMS-ben kérhet információt.