Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Mostmár Honfoglaló társasjáték is kapható

Mostmár Honfoglaló társasjáték is kapható


honfoglaló társasjáték

Vannak olyan játékok, amelyek egy valós figura alapján keltek életre a virtuális világban, míg sok internetes típus tapintható formát öltött. Ez utóbbiak közé tartozik a Honfoglaló társasjáték is. Ez a magyar fejlesztésű online társasjáték már a megjelenésétől fogva hatalmas sikerre tett szert. Nemcsak itthon, hiszen külföldön is megjelent többek között spanyol, bolgár, arab és portugál nyelven.

A Honfoglaló címe is árulkodó, hiszen a célja, hogy kérdéseket megválaszolva minél több közigazgatási egységet lehessen elfoglalni a játékos országának térképén. A Honfoglaló társasjáték is természetesen ezen a témán alapszik, azonban ez társakkal játszva sokkal személyesebb és szórakoztatóbb. A Honfoglaló mindegyik formájában interaktív játék, hiszen a felhasználói is bővíthetik azzal, hogy kérdéseket küldenek be, amelyek először egy szűrőn mennek át, majd később a játékban is láthatóak lesznek. A Honfoglaló társasjáték igazán egyedi, ami több mint egyszerű kvíz. Kell hozzá tudás, taktika, stratégiai érzék és sok-sok jókedv. A kérdések által rengeteg új ismeretet lehet szerezni, a taktikázással pedig fejleszthető a logika. A Honfoglaló társasjáték tökéletes a tinédzser korúaknak és a felnőtteknek egyaránt.

Rendkívül izgalmas, a győzelemhez tudásra, stratégiára és szerencsére egyaránt szükség van! A jatekotthon.hu webáruházban most kiváló áron megrendelhető, így már meg is van az egyik remek program a hosszú őszi és téli estékhez, esős hétvégékhez. A Honfoglaló társasjáték 2-10 személynek ajánlott és már a 9 évesek is bekapcsolódhatnak a területek hódításába. Felső korhatár nincs, így a nagyit is meghívhatjuk egy körre.