Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Nagy divat a paróka

Nagy divat a paróka


paróka

Nem is gondolná az ember, mennyien használnak műhajat. A paróka napjainkban elterjedt trend, hiszen olyanok is hordják, akik valójában csak a divatot követik vagy egy jelmezhez sokkal jobban illik, mint a saját frizurájuk.

A cosplay fogalma sokak előtt már nem idegen. Ez eredetileg egy előadóművészeti ág, amiben a részvevők különböző jelmezekbe bújva, kiegészítőkkel teszik igazán hitelessé az öltözetüket, amit egy híres filmszereplőről vagy rajzfilmfiguráról mintáztak. Ebben pedig szerepet játszanak a parókák is, amelyeket már mindenféle színben lehet kapni. Az ekszerem.hu webáruházban is elérhető nagyon sok, akár természetes hatású, fazonú, de fellelhetőek az extrémebb, feltűnőbb színben pompázó példányok is.

A felvarható változat rögzítéséhez tresszcsat is vásárolható. A hajkoronák hosszabb-rövidebb kivitelben kaphatók és választható hullámos vagy egyenes. A felnyírt rövid és a frufrus paróka egyaránt megtalálható a kínálatban. Látogasson el az oldalra és válogasson kedvére, ha egy jó minőségű parókára van szüksége!