Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Nagy élmény a Sástó libegő

Nagy élmény a Sástó libegő


Sástó libegő

Magyarország egyik gyönyörű helye kiváló kikapcsolódási lehetőségekkel várja a családokat, illetve az adrenalint kedvelőket. Ez Sástó és az Adrenalin Park, amit egész évben keresnek a látogatók. A két egymáshoz közeli helyszínt a Sástó libegő köti össze, ami 500 méter hosszú.

Ennek működése a kalandpark nyitva tartásához igazodik. A Sástó libegő lehetőséget biztosít arra is, hogy az Alföld, de akár a Budapest környéki hegyeket is láthassuk. Sástót rengeteg család keresi fel minden évben, hiszen gyönyörű a kilátó, a Béka-tanösvény, a tó, a rét pedig bográcsozásra, piknikezésre kiválóan alkalmas.

De a bazár- és büfésoron is előszeretettel sétálnak a turisták. Az Adrenalin Park annyi játékelemet vonultat fel, hogy egyetlen nap alatt ki sem lehet próbálni az összest. A Sástó libegő használatának az ára szintén kedvező, hiszen csak 1 kőpengő/600 Ft. Az Adrenalin Park fizetőeszköze a kőpengő, amit a központi pénztárban lehet megvásárolni. Érdemes felkeresni és kipróbálni ezt a libegőt, mert nagy élmény.