Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Nagy sikernek örvendenek a luxus bútorok

Nagy sikernek örvendenek a luxus bútorok


elemes ülőgarnitúra

A mai napig kedveltek a moduláris ülőgarnitúrák, amelyek éppen az egyszerűségükkel és a sokoldalúságukkal hódítanak. Ezeket a termékeket sokan csak elemes ülőgarnitúra néven ismerik. Miben rejlik egy ilyennek az előnye?

Nos, a különféle méretű elemekből a tulajdonos maga tudja összeállítani az otthona méretének és az adott helyiség elrendezésének megfelelően a tökéletes kivitelt. Az elemes ülőgarnitúra jó tulajdonsága a praktikus jellegben rejlik, ugyanis ezzel nem szükséges szinte folyton ugyanahhoz az elrendezéshez ragaszkodni.

Ha megunta az egyiket az ember, akkor akármikor átrendezheti a modulokat. Az elemek többfunkciósak is lehetnek. Például egy puff önmagában szolgálhat lábtartóként, de két modul közé ékelve remek tálcatartó is lehet.

Az elemes ülőgarnitúra a sokoldalúságának hála, épp annyira egyszerűen összeállítható U-alakú, vagy L-alakú sarok ülőgarnitúrává, mint egy szimpla kétszemélyes kanapévá. Az elemes ülőgarnitúra remek választás a nappaliba.

Ezzel a lehetőségek száma szinte már végtelen. Nyugodtan lehet dönteni klasszikus és modern változat mellett is. Az Innoconcept weboldalán a méltán híres luxus bútorok is megvehetőek. Sokan nem is gondolnák, de az éjjeliszekrény is tartozhat ebbe a kategóriába, ami ugye a hálószoba legapróbb darabja.

Sokan azért választják ezt, mert egyáltalán nem foglal sok helyet és remekül illeszkedik a többi hálószoba bútorhoz. Azt is meg kell jegyezni, hogy luxus bútorok közül az a jó éjjeliszekrény, amelyikben sok a polc és fiók, könnyen pakolható és szükség esetén választhat a vevő ajtóval rendelkező, vagy ajtó nélküli modellt is.

A luxus bútorok ezen darabja esetében roppant felkapott a kis asztalos változat és a kisebb konzolasztalos megoldás. Ennek az asztallapja készülhet fából, fémből, de akár márványból vagy üvegből is.

A fent említett webshopban a luxus bútorok megvehetőek a Bolia és Normann Copenhagen, valamint a német Hülsta brandektől. Ezek a híres márkák biztosan nem okoznak csalódást senkinek sem. Érdemes ezeknek esélyt adni, lecserélve a régi bútorokat és új színt vinni az otthonba.