Pécsi Tavaszi Fesztivál Bútor Nappali ülőgarnitúra egyedi igényekhez

Nappali ülőgarnitúra egyedi igényekhez


nappali ülőgarnitúra

A zavartalan otthoni pihenés helyszíne a nappali, ami fontos szerepet tölt be a mindennapok során, ezért nagy figyelmet érdemel a berendezése. Semmi nem tudja helyettesíteni a nappali ülőgarnitúra kényelmét, aminek méretét, kialakítását és designját az egyéni igény és élethelyzet dönti el. Manapság már különleges megoldások is léteznek, például egyre népszerűbbek a kétszemélyes kanapék és fotelkombinációk, mert ezeken több szeparált ülőhely található.

Azonban a nagycsaládosok vagy élénkebb szociális életre vágyók tágasabb nappali ülőgarnitúra típusokat választanak. Jól illeszkednek a helyiség terébe az L alakú sarokgarnitúrák és magas fokú kényelmet nyújtanak. Nagy gonddal kell történjen a nappali ülőgarnitúra kiválasztása ahhoz, hogy minden igényt kielégítsen.

A tökéletes nappali design kialakítása

Az ülőgarnitúra mellett, a nappaliban rendkívüli fontossággal bír a világítás is, ami meghatározza az egész helyiség hangulatát. Sokoldalúságra szükséges törekedni a nappali design kialakítása során, mert azt több szerepkörben is használjuk, például tévézés, olvasás, nagyobb családi vagy baráti összejövetel idején. Tanácsos nagy hangsúlyt fektetnünk a többfunkciós világítási elemekre.

A nappali design akkor tökéletes, ha a direkt fényforrások megléte mellett, az indirekt fény is megvan. Utóbbi főszerepet játszik a meghitt hangulat kialakításánál és rendszerint szabályozható a fényereje. Lényeges, hogy egy jól működő olvasólámpa is kapjon helyet a nappaliban, mert itt lehet kellemesen elmerülni a kedvenc regényünkben.