Pécsi Tavaszi Fesztivál Klíma Ne hagyja ki a multi klíma akciót!

Ne hagyja ki a multi klíma akciót!Használja ki a multi klíma akciót!

Használja ki a multi klíma akciót!

Szeretne végre olyan hűtési-fűtési berendezést, aminek a beszerelésével elég, ha egy lyukat ütnek a falon és nem szükséges a ház minden helyiségében újítási munkálatok végett a kőműveseket is kihívnia?

Akkor kattintson a klimapolar.hu linkre, ugyanis jelenleg a multi klíma akció keretében olyan áron viheti haza a szükséges berendezést, amiről eddig álmodni sem mert! Akár 50 vagy 60 ezer forinttal olcsóbban is hozzájuthat egyik-másik klímához. Ráadásul az akciós ár tartalmazza a beszerelési költségeket is, vagyis Önnek nem kell gondoskodnia szerelőről, mert ezt a Polar klíma csapata megoldja. Ugyanakkor, a multi klíma akció keretében megvásárolható berendezések mindegyikére 5 év garanciát vállal a cég.

Mindez arról árulkodik, hogy az általuk forgalmazott készülékek rendkívül hosszú élettartamúak és megbízhatóak. Azonban, ha mégis felmerülne valami gond, 5 évig nem kell szerelőt keresgélnie, hiszen az Ön rendelkezésére fog állni az említett cég szerelőcsapata. Tehát, a multi klíma akció keretében érdemes vásárolni.