Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Nem ismer lehetetlent a WD-40

Nem ismer lehetetlent a WD-40


WD-40

A járművek különféle felületein hamar megtapadnak a szennyeződések, amiknek a letakarítása a megszokott eszközökkel sajnos nem épp a leghatékonyabb. Pontosan ilyen helyzetekre lett feltalálva a WD-40 univerzális tisztító spray. Hihetetlenül sokoldalú ez, ezért sokak szerint sokkal egyszerűbb felsorolni, hogy mit nem tud ez a termék, mint taglalni, hogy pontosan mire is képes.
Gyakorlatilag a lábbelik téliesítésétől kezdve, a hólerakódások megelőzéséig, az ujjra szorult gyűrű leszedéséig mindenre használható. Természetesen számos területen, akárcsak az autó szervizekben, építkezéseken, műhelyekben és még otthon a garázsban is elengedhetetlen a WD-40.

A tapasztaltabbak pedig azzal is tisztában vannak, hogy nem hiányozhat a kocsi csomagtartójából sem, ugyanis soha sem lehet tudni, mikor lesz nagy szükség erre. Nagy előnye, hogy javít az elektromos érintkezések minőségén és kilazítja a rozsdától beszorult csavarokat. Legtöbbször akkor kerül elő a WD-40, amikor a felnik sólerakódását kell eltávolítani. Egyik esetben sem okoz csalódást a WD-40.