Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Nice kapunyitó távirányító bőséges választékban

Nice kapunyitó távirányító bőséges választékbanNice kapunyitó távirányító

A garázskapu otthonunk egy megbízható és könnyen kezelhető eleme kell legyen. Hogy a mozgatása zökkenőmentes legyen, szükséges a profi garázskapu nyitó motor jelenléte. De azt tudjuk-e, hogy milyen a jó garázskapu és a jó motor? Manapság már nagyon széles a választék. Léteznek a hagyományosnak számító nyíló vagy toló kivitelek, vannak a csak automatizált redőnykapuk, illetve a legnépszerűbbek, a szekcionált vagy billenős kapuk/ajtók.

A szakértők szerint, a kényelem mellett a biztonság is tartozzon a legfontosabb szempontok közé! Például, ha az automatika rendelkezik feltolás elleni védelemmel, akkor már jelentősen fokoztuk a biztonságot. A jobb minőségű garázskapu nyitó motor ugyanakkor 25-30 százalékkal rövidebb idő alatt nyitnak-zárnak, ezzel nemcsak időt spórolnak meg, hanem energiát is. Ha ilyen elvárások szerint vásárolunk, a befektetett összeg hamar megtérül. A valóban professzionális garázskapu nyitó motor típusok megtalálhatóak a door-system.hu webáruház polcain, verhetetlen áron. Ha kapunyitó vásárlást fontolgatunk, nem feledkezzünk meg a távirányítóról sem. A Nice kapunyitó távirányító mindjárt több tucat modellel várja a profi kaputechnika iránti érdeklődőket a Door System-nél. A Nice távirányítókból fixkódos (FLO) és ugrókódos típusok (FLOR-S) léteznek. Ha a jelenlegi távirányító 4 nyomógombos de csak 1 vagy 2 gombot használunk, rendelhetünk helyette nyugodtan 2 gombos típust. Lássuk, hogy a különféle modellek mit tudnak pontosan!

A Nice kapunyitó távirányító FLOR-S 2 ugrókódos modellje a meglévő (működő) távirányítójáról egyszerűen, pár gombnyomással klónozható. Ha még nem rendelkezik működő távirányítóval, közvetlenül az automatikára is rátanítható. 2013-től megújult, strapabíró dizájnjával hódít. Ennek a modellnek a fix kódos változata esetében a kapcsolókat ugyanúgy kell beállítani, mint a már működő típusnál. Ezt követően a Nice kapunyitó távirányító már működteti is a kapunyitót. Mivel fix kódos, a belsejében lévő 10 db DIP kapcsoló le- és felállításával állítható be az új távirányító.