Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Nyáron nagyobb a kereslet Budapest 8. kerületi lakás iránt

Nyáron nagyobb a kereslet Budapest 8. kerületi lakás iránt


Budapest 8. kerületi lakás

Az érettségi időszak végén hamarosan kiderülnek a felsőoktatási felvételi ponthatárok és megindul az albérletet keresők inváziója. Emiatt a Budapest 8. kerületi lakás iránt érdeklődők száma is jelentősen megemelkedik, sokan azonban a bérlés helyett, a vásárlás mellett döntenek.

Aki megengedheti ezt magának, valószínűleg jobban jár, hiszen a fővárosban átlagosan több mint 90.000 Ft havonta egy kisméretű lakás bérleti díja, ami az ingatlanárak emelkedésével párhuzamosan szintén növekedést mutatott az elmúlt években.

Bármelyik esetben óriási segítséget nyújthat az Otthon Centrum, ugyanis nemcsak értékesítéssel, hanem bérlet közvetítésével is foglalkoznak. Weboldalukon külön kategóriában találhatóak az eladó Budapest 8. kerületi lakások, valamint az albérletek.

A részletes kereső pedig rengeteg egyéb szempontra kiterjedő aprólékos böngészést tesz lehetővé a kínálatukban. Bár a nyári időszakban meglehetősen nehéz ingatlant találni ezen a környéken, azonban a segítségükkel ez mégsem megoldhatatlan feladat.