Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Olcsó és praktikus megoldás az univerzális vakdugó

Olcsó és praktikus megoldás az univerzális vakdugóVakdugó

Vakdugó

Egyre több elektromos felszerelés kerül az otthonokba, hiszen mindenhol elektromos kütyü van a hálózatra kötve. Mindezek ellátására az elektromos hálózatok, kábelek rengetegére van szükség, amikor már nem férnek a konnektorba, akkor a hosszabbítóval, elosztóval próbálják üzemképessé varázsolni.

Aztán, amikor a kisgyermek ezeket felfedezi, a konnektorokat vakdugó tartozékkal látják el és egyenként felszámolják az elektromos kábelrengeteget, mert életveszélyesen közel kerül hozzájuk. A modern lakberendezés úgy látja jónak, hogy a multimédia eszközök a padlón vagy mindenképpen alacsonyan helyezkedjenek el.

Ez egy kisgyermekes családban csak akkor megoldható, ha az eszközt valamilyen módon rögzíteni lehet. Bármennyire veszélytelennek tűnik, egy LED televízió is elektromos készülék és ha a gyermek magára húzza, esélye van egy áramütésre. Az elektromos balesetek elkerülése érdekében, a konnektorokat vakdugó segítségével blokkolni szükséges és minden elektromos készüléket rögzíteni vagy számára elérhetetlen magasságba kell helyezni.