Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Olcsó laptopért mennyit érdemes fizetni?

Olcsó laptopért mennyit érdemes fizetni?


olcsó laptop

A társadalomban elterjedt tendencia, hogy minél drágább valami, annál magasabb színvonalat és minőséget képvisel. Azonban egy olcsó laptop is képes lehet elérni a kellő nívót. A másodkézből való példányok nagyjából fele annyiért vannak meghirdetve, mint az új áruk. A fent említett elmélet pedig ennél a pontnál dől meg.

Ugyanis egyes notebookokat csupán 1 évig használnak, így a tulajdonságai, a belső értéke csupán keveset romlik, az ára viszont már meg sem közelíti az eredetit. Ezen kívül még olyan előnyeit sorolhatjuk fel az új, de olcsó laptopnak, mint a kompakt méret. Sokan úgy vélik, hogy a nehéz és súlyos gépekbe sokkal több „anyag” kerül, ám van, amikor ez hátrány.

Ugyanis az akár 2 kg-nál is kevesebb súly, valamint a 13 inches méret a komfort kellemes emócióját adhatja. Hiszen nincs annál felemelőbb érzés, mint egy hátitáskában, esetlen női retikülben hordozni az kicsi és olcsó laptopot, elkerülve a két, esetleg több táska cipelését. Tehát attól, hogy valami olcsó, még lehet praktikus és komfortos is egyszerre.