Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Pár mondatban az izotóniás italporról

Pár mondatban az izotóniás italporról


izotóniás italpor

Sportolás közben a megfelelő energiaszint megtartása nagyon fontos. Manapság rengeteg termék található a piacon, ami ebben segíthet, ám úgy tűnik, hogy sokaknak az első helyen az izotóniás italpor marad továbbra is. Pontosan miről is van szó? Az izotóniás készítmények ásványi anyagban gazdagok, elsősorban káliumot, magnéziumot és kalciumot tartalmaznak.

Az alapanyagok legfontosabb szerepe, hogy fokozzák a szervezet anyagcseréjét, így a fogyasztásuk különösen ajánlott egy megerőltető edzés során. Az izotóniás italpor elnevezés azokra a készítményekre utal, amiket a sportolók előszeretettel fogyasztanak edzés során, energiapótlás céljából.

Igazából olyan produktumokról van szó, amik az elengedhetetlen energiát, a jó teljesítményhez nélkülözhetetlen erőt szénhidrátok és ásványi anyagok formájában biztosítják. Vízzel keverve pedig, gyors és egyszerű megoldást jelentenek a szervezet energia raktárainak az újratöltésére.

Mivel az intenzív testmozgás során, legyen az kardio vagy épp súlyzós edzés, különösen fontos a megfelelő folyadékpótlás, az izotóniás italpor készítmények roppan hatékonyak. Egyszerre pótolják a szükséges tápanyagokat, és a folyadékbevitelről is gondoskodnak.

Sportolás előtt és után fontos a Magnosolv

A magnéziumhiány számos panasszal járhat, főleg az aktív életet élők körében. Ennek a megelőzését segíti a Magnosolv, amelyik egy vény nélküli gyógyszer. Egyetlen tasakban 365 mg magnézium található, ami teljes mértékben fedezni tudja a felnőttek ajánlott napi magnéziumbevitelének, közel 98%-át.

Az ajánlott adag felnőtteknek és serdülőknek naponta 1-2 tasak, lehetőleg étkezések közötti időben. A Magnosolv egy olyan cukormentes granulátum, amit egy pohár vízben szükséges feloldani. Az egyedisége abban rejlik, hogy a szervezet könnyen fel tudja oldani, illetve a felszívódás is nagyon gyors.

A Magnosolv sportolók, fogyókúrázók, terhesek és laktózérzékenyek körében is felkapott. Cukrot és laktózt nem tartalmaz. Miért is fontos ez a sportolók körében? Ugye, akik rendszeresen sportolnak, felgyorsult anyagcserével és megnövekedett energiaigénnyel rendelkeznek. Ekkor a magnéziumra nagy szükség van.