Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Pár tipp a baba etetőszék kiválasztásához

Pár tipp a baba etetőszék kiválasztásához


baba etetőszék

A kicsik életében gyorsan elérkezik az a pillanat, amikor saját maguktól is képesek ülve maradni. Ilyenkor kelleni fog a baba etetőszék, ami egyszerre jelenti a szilárd táplálékok megjelenését. A szakemberek úgy tartják, hogy 6 hónapos kor alatt nem kell ültetni a picit, de ez mindig egyénfüggő, a legfontosabb, hogy ne erőltessünk semmit.

Nem számít, hogy a szomszéd gyermeke már 4 hónaposan székben evett, mi inkább bízzunk a csöppségben, úgyis elérkezik mindennek az ideje! Sok anyuka azt hiszi, hogy ezek a székek csak és kizárólag az étkezések ideje alatt használhatóak, azonban vásárolhatunk olyan modellt, ami könnyedén átalakítható.

Például, ha a baba etetőszék hintaként, sámliként, kisszékként vagy kisasztalként is működik, akkor kevesebb otthoni kacatot jelent. Sok szülő dönt az átalakítható tartozékok mellett, mivel a baba érkezésével a lakás meg szokott telni különböző tárgyakkal, így jól jöhet a pluszban felszabadult hely. Külön pont, ha a szék összecsukható és 5 pontos biztonsági övet is tartalmaz.