Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Pigmentpor kínálat online

Pigmentpor kínálat online


pigmentpor

A pigment olyan anyag, ami átalakítja a színét, ahogy a látható fény visszaverődik rajta. A pigmentpor magas színtónussal rendelkezik, ami szilárd formában jön létre, ezt pedig állandó, mérsékelt és magas hőmérsékletű expozícióval érnek el.

Ezeket a történelem előtti időkben is használták és a legkorábbi ismert anyagai a természetes ásványok, például a természetes vas-oxidok, a hidratált sárga okker és a barlangfestményeken található szén voltak. A pigmentporok őrölt színkavalkádjai olyanok, mint a por formájában kapható színes kréta. Valódi színeik vannak, olyan nevekkel, mint az ultramarin kék, a kadmiumvörös, sárga okker és titánfehér. A gyártók ezeket a termékeket használják a festék színének megadására.

A pigmentpor kiválóan színezi a tárgyakat, hiszen végülis ez a legfőbb dolguk. Amikor ilyen termékekkel dolgozik, mindenképpen óvatosnak kell lennie, mivel rendkívül finom és mindenhez odatapad, amihez hozzáér. A bőrén, a ruházatán és még a hajában is ott lesz, ha nem kezeli óvatosan.